Styling Staat interieur party

Een uniek interieur event bij jou thuis!

Styling Staat party een uniek interieur event bij jou thuis! Duur ca. 2,5 uur. Een middag of avond voor interieurliefhebbers waarin je volledig wordt meegenomen in de wereld van interieurstyling. Jij zorgt voor wat lekkere hapjes en een groep gezellige vrienden/ familie die een liefde hebben voor interieur. Tijdens de Styling Staat interieur party krijg je inzicht hoe je je huis persoonlijker, sfeervoller kunt maken en meer eenheid kunt geven. Styling Staat komt bij jou thuis en neemt allerlei  mooie styling items mee in de stijl puur, werelds en chic die je tijdens de party kunt kopen. Er zijn al leuke accessoires te koop vanaf €10 euro. Dat niet alleen, Styling Staat geeft ook een leuke interactieve mini workshop. Tot slot ontvangt iedereen na deze inspirerende en gezellige avond een leuke Styling Staat goodybag en een hoofd vol styling ideeën en tips!

Goed om te weten…

  • Styling Staat interieur party duurt ca. 2,5 uur.
  • Styling Staat interieur party is te boeken vanaf minimaal 8 tot maximum 15 deelnemers.
  • De styling items die ik tijdens jouw Styling Staat interieur party meeneem kunnen alleen via pin betaald worden.
  • De kosten voor de interieur party zijn alleen de reiskosten wanneer je buiten een straal van 20 km van Oosterbeek woont. De reiskosten zijn € 0,39 per km en evt. bijkomende parkeerkosten.

Lijkt dit je leuk om mee te maken? Je kunt je eenvoudig aanmelden door het contactformulier in te vullen. Styling Staat neemt dan z.s.m. contact met je op om een datum in te plannen en evt. vragen te beantwoorden.