Tuinstyling voor een sfeervol buiten

Hoe staat jouw tuin of dakterras erbij?

Kan jouw tuin of dakterras wel wat meer sfeer gebruiken? Met een interieurboost verander ik je buitenruimte met een paar eenvoudige aanpassingen tot een sfeervolle tuin,balkon of dakterras. Ik kleed het geheel aan met mooie accessoires.

Een interieurboost houdt in de styling van je buitenruimte en niet zozeer de aanleg van een tuin. Vier de zomer in eigen tuin! kijk bij de tarieven wat de investering van een tuinstyling kost.

Ervaring van één​​​​​ van mijn klanten "Ik ben heel tevreden met de tuinstyling die Isaura van Styling Staat voor mij gedaan heeft. Ik ben pas verhuisd en had al een nieuwe tuinbank op het oog, maar wist eigenlijk niet hoe ik de tuin gezellig kon maken. Ik koop meestal wat ik leuk vind, maar dan past het niet altijd goed bij elkaar. En ik zou er waarschijnlijk twee jaar mee bezig zijn, telkens een paar dingetjes erbij kopen. Ik hoorde dat Isaura tuinstyling doet en ik heb haar gevraagd mijn tuin zo te stylen dat het een geheel werd. Isaura was heel enthousiast en heeft goed geluisterd naar wat ik mooi vind en wat niet. Ze heeft veel tijd gestoken in het bij elkaar vinden van leuke spullen en planten en aan het inrichten van de tuin op de dag zelf. Niet alles wat ze gekocht heeft, zou ik zelf kopen, maar het past allemaal heel mooi bij elkaar. Ik heb nu een fantastisch leuke tuin waar ik graag in zit. Ook is er een werkplek zodat ik met warm weer nu ook heerlijk in de tuin kan zitten werken achter mijn bureau/tafel in de schaduw. Ik wil Isaura zeker aanraden aan anderen. Als je een snelle tuin-makeover zoekt, ben je bij Styling Staat aan het goede adres!" Judith uit Duiven