Ervaring van klanten

Ervaringen van interieurliefhebbers

De stap om je interieur aan te passen en dit over te laten aan een styliste kan best spanned zijn. Deze interieurliefhebbers gingen je voor en vertellen hun ervaringen met mij. Hoe fijn zou het zijn als ik jou kan helpen met je interieur, dat volledig op je is afgestemd en waarin: rust, warmte, sfeer, persoonlijheid en harmonie de verbindende factoren zijn?

 • Ervaring klant

  “ Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking en het resultaat van Styling Staat."

  Wij voelde ons direct thuis ondanks de nieuwe omgeving en het nieuwe interieur. Isaura wist exact wat bij ons paste en voelde ons goed aan. Het is het geld meer dan waard, niet alleen het ontzorgen van de werkzaamheden maar zeker het creëren van 1 geheel heeft Isaura zeer professioneel aangepakt” Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en ik ga je zeker aanraden bij andere,

  Lieve groet, Marjon uit Ede

 • Ervaring Klant

  “Ik wilde een frisse start maken met een compleet nieuw interieur in mijn nieuwe huis maar wist niet waar ik moest beginnen!"

  Isaura weet precies hoe ze eenheid en rust brengt in het interieur waar ik naar verlangde. Isaura heeft verrassende elementen aangebracht naar eigen ontwerp. Ook met het kleuradvies ben ik ontzettend blij en krijg er nog altijd complimenten over. Het was een prettige samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen!”

  Maria uit Arnhem

  •  

    

 • Ervaring klant

  "Ik koop meestal wat ik leuk vind, maar dan past het niet altijd goed bij elkaar."

  Ik ben heel tevreden met de tuinstyling die Isaura van Styling Staat voor mij gedaan heeft. Ik ben pas verhuisd en had al een nieuwe tuinbank op het oog, maar wist eigenlijk niet hoe ik de tuin gezellig kon maken. Ik koop meestal wat ik leuk vind, maar dan past het niet altijd goed bij elkaar. En ik zou er waarschijnlijk twee jaar mee bezig zijn, telkens een paar dingetjes erbij kopen. Ik hoorde dat Isaura tuinstyling doet en ik heb haar gevraagd mijn tuin zo te stylen dat het een geheel werd. Isaura was heel enthousiast en heeft goed geluisterd naar wat ik mooi vind en wat niet. Ze heeft veel tijd gestoken in het bij elkaar vinden van leuke spullen en planten en aan het inrichten van de tuin op de dag zelf. Niet alles wat ze gekocht heeft, zou ik zelf kopen, maar het past allemaal heel mooi bij elkaar. Ik heb nu een fantastisch leuke tuin waar ik graag in zit. Ook is er een werkplek zodat ik met warm weer nu ook heerlijk in de tuin kan zitten werken achter mijn bureau/tafel in de schaduw. Ik wil Isaura zeker aanraden aan anderen. Als je een snelle tuin-makeover zoekt, ben je bij Styling Staat aan het goede adres!"

  Judith uit Duiven

 • Ervaring Klant

  "Isaura gaf me het vertouwen dat het goed zou komen dit vertouwen was het ook waard!"

  Aan de hand van de vragen die Isaura mij gesteld heeft, heeft ze een goedbeeld gekregen van mijn smaak en wensen. Ik heb haar daarna de vrije hand  gegeven. Ik vond het wel spannend maar Isaura gaf me het vertouwen dat het goed zou komen. Dit vertouwen was het ook waard: ik heb een gezellige slaapkamer en een erg fijne werkplek gekregen. Het is een eenheid geworden met meubels, accessoires en kleuren er heerst een prettige rust. Ik zou Isaura als stylist aanraden omdat ze goed naar jouw wensen luistert en ze door vraagt wat je precies wilt ze is hierin prettig en ervaren.

  Inge uit Arnhem