Over Styling Staat

Gezicht achter Styling Staat

Het gezicht van Styling Staat is Isaura de Jong-Suikerman. Afgestudeerd aan de Allround HBO Styling Academie Artemis te Amsterdam, Cibap Medewerker Toegepaste Vormgeving te Zwolle, House of KIKI Vastgoedstyling in Haarlem en de Huishoudcoach voor professional organizer te Utrecht. Isaura heeft 7 jaar werkervaring opgedaan op het gebied van Visual merchandising voor een groot warenhuis. Naast haar werk als Visual merchandiser deed ze projecten in interieurstyling, weddingstyling, winkelpresentatie, fotostyling en opruimen en organizen. Daar haalde ze zo veel voldoening en energie uit dat ze besloot om zelfstandig door te gaan.

“Styling Staat is uit een verlangen ontstaan om met mijn creatieve kennis en ervaring een duidelijk beeld te creëren van wat de klant in gedachten heeft. Tegelijkertijd wil ik altijd de ogen van de klant openen naar meer mogelijkheden binnen hun wensen. Dat geeft een geweldig gevoel als dat gelukt is.”

Van jongs af aan  ben ik atijd al bezig geweest met het stylen van ruimtes. Het fascineerde mij om met verschillende kleurstellingen, materialen, vormen en stijlen te werken. Ik kon in alle vrijheid thuis verschillende opstellingen en stijlen uitproberen.
Door zo nu en dan de inrichting te veranderen en ruimte te creëren kwam ik erachter dat het verfrissend en verhelderend werkte op mijn geest. Dit gevoel wil ik aan mijn klanten doorgeven. Naast mijn werk als styliste kun je bij mij ook terecht voor opruimen en organizen.
Want door veranderingen aan te brengen en patronen te doorbreken creëer je ruimte en aandacht voor de dingen die je lief hebt. Voor mijn opruimcoaching komt binnenkort een gloednieuwe website tot die tijd kun je met vragen daarover bij Styling Staat terecht.

Een open mind geeft meer inzichten en vrijheid en brengt je dichterbij je unieke stijl. Mijn werk als creativeling vraagt, naast het alleen bezig te zijn met mijn handen, een groot inlevingsvermogen in mijn klanten. Wat vind je belangrijk, waar voel je je prettig bij en waar haal je energie uit. Het zijn vragen die nauw samengaan in mijn vakgebied. Hiermee creëer ik jouw ideale omgeving.