Over Styling Staat

Styling is mijn passie

Het gezicht van Styling Staat is Isaura de Jong-Suikerman. Afgestudeerd aan de Allround HBO Styling Academie Artemis te Amsterdam, Cibap Medewerker Toegepaste Vormgeving te Zwolle en House of KIKI Vastgoedstyling in Haarlem. Isaura heeft 7 jaar werkervaring opgedaan op het gebied van Visual merchandising voor een groot warenhuis. Naast haar werk als Visual merchandiser deed ze projecten in interieurstyling, weddingstyling, winkelpresentatie en fotostyling. Daar haalde ze zo veel voldoening en energie uit dat ze besloot om zelfstandig door te gaan.

“Styling Staat is uit een verlangen ontstaan om met mijn creatieve kennis en ervaring een duidelijk beeld te creëren van wat de klant in gedachten heeft. Tegelijkertijd wil ik altijd de ogen van de klant openen naar meer mogelijkheden binnen hun wensen. Dat geeft een geweldig gevoel als dat gelukt is.”

Van jongs af aan  ben ik atijd al bezig geweest met het stylen van ruimtes. Het fascineerde mij om met verschillende kleurstellingen, materialen, vormen en stijlen te werken. Ik kon in alle vrijheid thuis verschillende opstellingen en stijlen uitproberen. Door zo nu en dan de inrichting te veranderen kwam ik erachter dat het verfrissend en verhelderend werkte op mijn geest. Dit gevoel wil ik aan mijn klanten doorgeven.

Een open mind geeft meer inzichten en vrijheid en brengt u dichterbij uw unieke stijl. Mijn werk als creativeling vraagt, naast het alleen bezig te zijn met mijn handen, een groot inlevingsvermogen in mijn klanten. Wat vindt u belangrijk, waar voelt u zich prettig bij en waar haalt u energie uit. Het zijn vragen die nauw samengaan in mijn vakgebied. Hiermee creëer ik uw ideale omgeving.