Over Styling Staat

Gezicht achter Styling Staat

Het gezicht van Styling Staat is Isaura de Jong-Suikerman. Afgestudeerd aan de Allround HBO Styling Academie Artemis te Amsterdam, Cibap Medewerker Toegepaste Vormgeving te Zwolle, House of KIKI Vastgoedstyling in Haarlem en de Huishoudcoach voor professional organizer te Utrecht. Isaura heeft 7 jaar werkervaring opgedaan op het gebied van Visual merchandising voor een groot warenhuis. Naast haar werk als Visual merchandiser deed ze projecten in interieurstyling, weddingstyling, winkelpresentatie, fotostyling en opruimen en organizen. Daar haalde ze zo veel voldoening en energie uit dat ze besloot om zelfstandig door te gaan.

“Styling Staat is uit een verlangen ontstaan om met mijn creatieve kennis en ervaring een duidelijk beeld te creëren van wat de klant in gedachten heeft. Tegelijkertijd wil ik altijd de ogen van de klant openen naar meer mogelijkheden binnen hun wensen. Dat geeft een geweldig gevoel als dat gelukt is.”

Leuk dat even de tijd neemt om mij te leren kennen. Ik ben Isaura en interieurstyliste van beroep. Na mijn idee het mooiste beroep wat er is namelijk jou ideale woongeluk creëren en hoe belangrijk is dat! Met mijn onderneming Styling Staat open ik je wereld op het gebied van interieur.

Ik heb een fascinatie voor wereldse invloeden gecombineerd met natuurlijke kleuren en materialen dit alles met een chique uitstraling. De meeste inspiratie haal ik uit reizen daar vind ik vaak de mooiste dingen, wat ik weer vertaal in mijn interieur ontwerpen en styling. Naast dat ik een mooi persoonlijk interieur voor je kan creëren of zelfs kan realiseren, ben ik er ook om je buiten ruimte je tuin of dakterras de juiste functie te geven zodat je optimaal van je woonoppervlak kunt genieten! Hoe fijn zal het zijn als ik je meeneem op ontdekkingsreis op het gebied van interieur met als eindbestemming: een volledig afgestemd interieur dat past bij jou persoonlijkheid waarin rust, warmte, harmonie een eenheid vormen in jouw unieke droomhuis!

Kleine side note naast mijn werk als styliste kun je bij mij ook terecht voor opruimen en organizen.
Want door veranderingen aan te brengen en patronen te doorbreken creëer je ruimte en aandacht voor de dingen die je lief hebt. Wil je meer weten wat ik voor je kan beteken op het gebied van opruimcoaching? kijk dan voor meer informatie op www.ruimtewinstcoach.nl

Mijn werk als binnenhuisstylist vraagt, naast het alleen bezig te zijn met mijn handen, een groot inlevingsvermogen in mijn klanten. Wat vind je belangrijk, waar voel je je prettig bij en waar haal je energie uit. Het zijn vragen die nauw samengaan in mijn vakgebied. Hiermee creëer ik jouw ideale omgeving.