Workshop "Rust in je hoofd rust in je huis"

Unieke combinatie van yoga & interieur

We hebben de puntjes op de i gezet om de nieuwe editie van de workshop "Rust in je hoofd, rust in je huis" nog vollediger te maken. Een unieke combinatie van Yoga & Interieur. En JA wat hebben wij daar zin in om dit op zondag 2 februari 2020 weer te mogen geven.

Ervaring van deelneemster die je voor ging “In een woord: super! Heerlijk je hoofd leegmaken en tot rust komen met een fijne yogales en vervolgens aan de gang met tijdschriften om je moodboard te maken. Een geweldige ervaring met een mooi resultaat. Fijne sfeer en super begeleiding!” Marja uit Arnhem

Dus, heb jij behoefte aan meer ontspanning in lichaam, geest en gevoel? En wil jij de koppeling van rust ook verder doorvoeren in je thuisomgeving? Dan is dit het ideale cadeau voor jezelf of een bijzonder mooi cadeau voor een dierbare.

Het programma
Bestaat uit een ontspannen yogales van Mishja waarin ze je meeneemt naar rust en ontspanning in je lichaam, hoofd en gevoel.

Na de yogales ga je aan de slag met je leefomgeving. Met als thema hoe kun je die ontspannen thuissfeer en woongeluk realiseren? Om dat te creëren is het belangrijk om het eerst voor jezelf te visualiseren. In de workshop leert Isaura je hoe je dat kunt uitvoeren. Het maken van een moodboard is de ideale manier om je eigen ontspannen thuissfeer en woongeluk te gaan ontdekken. Tijdens de workshop zijn er volop bladen en materialen aanwezig. Je krijgt de ruimte om je creativiteit de vrije loop te geven. Isaura geef je tips en help je op weg bij het maken van je moodboard. Het resultaat van de workshop is jouw eigen persoonlijke moodboard waarbij je de eerste stap naar je ultieme rustgevende thuisbasis hebt gemaakt!

Praktische informatie

Wanneer: zondag 2 februari 2020

Locatie: Yogastudio aan de Paul Krugerstraat 23 in Oosterbeek

Deelname kost €59,00 incl.btw 

Incl. materialen en een hapje en drankje

Tickets verkrijgbaar via de link Shiva Yoga & Coaching